Om oss på Postorderpåsar.se

Vi som driver Postorderpåsar.se är Ola och Anneli Emvall.
Ola köpte en äldre påsmaskin för ca 15 års sen och renoverade samt
anpassade den mer för tillverkning av Trycksakspåsar med tryck. Ola drev först verksamheten på kvällar och helger i ett stall utanför Sigtuna. Företaget växte och flyttades till mer anpassade lokaler söder om Stockholm och drevs där under några år. Efter det har Ola arbetat som platschef och inköpare inom industrin samt som konsult via vårt företag.
Anneli läste till undersköterska på gymnasiet och jobbade inom äldreomsorgen under några år och ville sen vidareutbilda sig och då föll valet på socionom med målet att bli kurator. Ödet ville annat och hon hittade sitt drömyrke som enhetschef inom psykiatri, äldreomsorg samt personlig assistans. Det var något hon aldrig hade kunnat tänka sig tidigare så man ska aldrig säga aldrig. Anneli har alltid sett till att vara sysselsatt till max och som tonåring började företagarandan bla genom att sälja kokosbollar, jultidningar, varor åt Världsnaturfonden, sälja grönsaker på torget, starta eget sommarcafé i ett övergivet hus i byn hon bodde i.

Postorderpåsar.se drivs från hemmets egna lokaler. För oss är familjen väldigt viktig och vi prioriterar tid med familjen. Det är guld värt att kunna styra sin egen arbetstid och planera verksamheten efter till exempel när förskolan är stängd, lovdagar och skolavslutning. Det är så skönt att finnas nära till hands när killarna kommer hem från skolan. Enda nackdelen med att ha företaget i bostaden är när killarna vill spela TV-spel och det inte går skriva ut ordrar eller jobba på hemsidan för vårt internet är för dåligt. Så nu är fiber på väg in. Yeay!
Anneli är den som driver verksamheten och Ola är bollplank och kommer med egna ideér som inte alltid är så tokiga och så står han för den fasta inkomsten i familjen. Det kan ju vara en ekonomisk otrygghet att starta upp ett företag och då är det skönt att ha en fast inkomst. 

Vi håller på att utveckla hur vi vill att vår butik ska se ut, vilka produkter vi vill sälja och vilka leverantörer vi ska ha. Om ni har några önskemål eller tankar så bara meddela oss på support@postorderpasar.se Idag är det mer och mer vanligt att tänka på miljön och så är det för oss också. Miljön får mer fokus och en allt mer central roll i vårt företag. Vi har många kunder som säljer saker på till exempel www.blocket.se eller www.tradera.se. Det tycker vi är grymt bra. Att återanvända något som någon vuxit ur eller tröttnat på är så himla bra. Det vi säljer mest av är postorderpåsar men vi har även pappkuvert. Det är en produktsida som vi vill utveckla mer, vi vill kunna erbjuda fler storlekar och varianter. Det är den produktutvecklingen vi satsar mest på just nu. Än så länge så är de tyvärr dyrare än de traditionella postorderpåsarna men vi får hoppas att det ändras snart. Vi antar att det är orsaken till att de inte är lika populära än.

 

Detta vill vi!

Vårt Uppdrag

Vi driver en nätbutik där vi vill hjälpa våra kunder leverera sina paket i förpackningar som är anpassade efter innehållet och som ger mottagaren glädje och lycka när de mottar paketen. Våra kunder är både privatpersoner och företag. Hos oss kan man köpa förpackningar i små volymer så man slipper ha ett stort lager av emballage hemma. De företag vi har som kunder är framförallt ehandelsföretag. 

Vår Vision

Vi vill ha en nära och ärlig relation till våra kunder. Hittar du inte det du söker på hemsidan. Let us know! Vi vill hjälpa våra kunder med helhetsintrycket för sina leveranser och kommer gärna med tips på saker som kan göra upplevelsen bättre. Det är enkelt att skicka med stil! 

Våra Värderingar

Vi vill driva vår nätbutik på ett sätt som passar in i vårt familjeliv. Ibland jobbar vi dagtid ibland kvällstid,ibland både dag och kväll och ibland inte alls. Våra sex barn gör att vi tänker på hur vi påverkar miljön. Vi letar ständigt efter leverantörer och samarbetspartners som har miljövänliga lösningar och alternativ. 

 

E-post

support@postorderpasar.se

Telefon

070 676 27 41

Address

Blixtvägen 47, 177 70 Järfälla